Praha, Rožnov pod Radhoštěm, Žilina +420 720 994 658
Pro Drony CZ Pro Drony SK

Jak vyhledávat srnčata před senosečí pomocí dronu DJI Mavic 2 Enterprise DUAL?

Dron s termokamerou je nejrychlejší způsob jak zabránit škodám na srnčatech když přijde senoseč…

Již nějakou dobu v této problematice spolupracujeme s Výzkumným ústavem lesního hospodářství a myslivosti a s Českou zemědělskou univerzitou v Praze, v praxi se nám ověřil na vyhledávání jakékoliv zvěře dron s termokamerou a to konkrétně DJI Mavic 2 Enterprise DUAL, který jsme pro Vás připravili v akčním balíčku za reálně sníženou cenu.

Nastavení dronu a samotné vyhledávání už je velmi jednoduchá věc. Stačí do ovladače mezi držáky vložit tablet-doporučujeme iPad ale aplikace jede i na Androidu, nebo telefon s předintalovanou aplikací DJI Pilot a vše zapnout. Dron se automaticky připojí k ovladači a hned vidíte náhled z kamery či termokamery. Termokamera je dokonce tak chytrá, že v reálném čase vyhledává nejteplejší bod a označí jej červeným kolečkem a rovnou napíše i hodnotu, kterou nejteplejší bod má.

dron s termokamerou dji mavic 2 enterprise dual srncata senosec czu vulhm

 

Jak vyhledat srnče pomocí termokamery na dronu?

Po zapnutí dronu a automatickém propojení s ovladačem tedy stačí už jen vzlétnout-jak na to je popsáno ve videu níže a držet se ve výšce 30-35 metrů a letět rychlostí cca 10 km/h, jakou oblast jste už pokryli a zkontrolovali vám ukáže mapka v levém dolním rohu aplikace. Dron vydrží na vyměnitelnou bater

 

ii 20-25 min ve vzduchu a ve speciálním zvýhodněném balíčku jsou celkem 3 baterie. Dosah ovládání je v rámci kilometrů, ale létat by se mělo na dohled.

Ve standardním balení je kvalitní a pořádný kufr, který zaručuje, že se dron během přepravy nepoškodí a zároveň je standardně v balení i příslušenství, které lze připevnit na horní palubu dronu, pro vyhledávání srnčat oceníte hlavně LED světlo s výkonem 26 W, kterým můžete rychle zkontrolovat záleh, případně navést kolegu na místo, kde se nachází srnče, tak aby jej mohl bezpečně odnést nebo přikrýt. V balení je ale také zábleskové světlo, resp maják, které usnadní orientaci dronu na obloze a nebo také reproduktor pro navigování kolegy na místo.

Po celou dobu letu si tablet pamatuje, kde všude už dron byl a nemůže se tak stát, že byste na nějaké místo zapomněli.  Minulý rok jsme také zpracovali video, týkající se reálného použití tohoto dronu v praxi. Dron už má plno kladných referencí od mysliveckých spolků i soukromníků v ČR i na Slovensku, tak neváhejte a využijte akční nabídky reálně slevněného produktu, v případě dalších dotazů nebo nejasností jsme k dispozici na telefonním čísle 731 161 199 nebo na emailu miroslav.kleinbauer@w-technika.cz

Kontaktujte nás na čísle +420 720 994 658 nebo nám napište zprávu.